Despre noi

Despre noi

Am creat această clinică pentru a veni în sprijinul pacienţilor cu soluţii terapeutice alternative din Medicina Tradiţională Chineză.

Clinica Lotus Chinese Therapy şi-a propus să ofere o alternativă acolo unde medicina modernă a dat greş sau acolo unde pacienţii preferă să se îndrepte spre terapii naturale, non-invazive, bazate pe o istorie de succes de peste 5.000 de ani.

Nu avem pretenţia că medicina tradiţională chineză rezolvă toate problemele de sănătate sau că poate înlocui complet medicina modernă, însă a avut şi are rezultate semnificative în numeroase afecţiuni, dar mai ales în domeniul prevenţiei bolilor, a energizării corpului şi a minţii. Ne-am propus să aducem conceptele şi procedurile ei în România, având în vedere că pacientul român are în ultima vreme tendinţa de a se îndrepta spre o abordare holistică a sănătăţii corpului şi minţii, spre terapii cât mai naturale, evitând pe cât posibil medicamentele de sinteză.

Specialiştii clinicii LOTUS Chinese Therapy sunt pregătiţi să vă dezvăluie tainele şi beneficiile medicinei tradiţionale chineze.

Funcționând la standarde înalte de igienă (dezinfectăm după fiecare pacient, iar la final de zi punem în funcțiune lămpi UV pentru decontaminarea spațiilor din întreaga clinică) și cu dotări moderne, clinica este autorizată de Ministerul Sănătății.