Curs de Chi Kung și Tai Chi WuJi Gong

Avem un nou program de practici tradiționale chineze la clinica Lotus Chinese Therapy! Acesta include o serie de meditații de alchimie internă taoistă create și coordonate de profesorul internațional Marius Stan.

Începând cu săptămâna viitoare vă veți putea înscrie la cursurile de Tai Chi WuJi Gong și Chi Kung. Cursurile vor avea loc în zilele de joi și sâmbătă, în gradina exterioară a clinicii Lotus Chinese Therapy, unde să vă puteți bucura de noile practici respectând toate normele în vigoare.

Chi Kung – Alchimia internă taoistă este o adevărată ştiinţă spirituală a propriei deveniri – o modalitate  eficientă de transformare a gândurilor, emoţiilor, energiilor interioare, de unificare a diferitelor părţi ale fiinţei noastre. Filozofia (dar mai ales practica) definitorie pentru China o reprezintă Taoismul, cu o vechime şi eficienţă dovedită de câteva mii de ani. Multiplele sale ramuri, printre care Medicina Tradiţională, Chi Kung-ul, Tai Chi-ul şi Feng Shui-ul au pătruns puternic, cu rezultate deosebite, şi în ţara noastră. Din ce în ce mai multe persoane îşi cunosc sinele real şi îşi transformă viaţa folosind nenumăratele instrumente ale acestor străvechi arte.

Este o cale practică, pentru noi toţi. Taoiştii au observat că emoţiile sunt ‘stocate’ în organele principale (ficat, inimă, splină, plămâni, rinichi). Acest lucru nu mai pare în zilelele noastre atât de ciudat, având în vedere studiile lui Masaru Emoto referitoare la ‘programarea apei’ prin ‘emisia’ de emoţii pozitive sau negative. Astfel, şi organele corpului nostru (care conţine peste 70% apă) pot fi ‘programate’ cu diferite emoţii. Iar atunci când o facem în mod conştient le transformăm în adevărate ‘depozite’, la care putem apela pentru a scoate şi manifesta energia unui anumit tip de emoţie constructivă, pozitivă.

Lasă un răspuns

Call Now Button