DESPRE LOTUS CHINESE THERAPY

Descoperă motivația noastră!

Am creat această clinică pentru a veni în sprijinul pacienților cu soluții terapeutice alternative din medicina tradițională chineză. Deoarece există mulți pacienti care au fost și sunt dezamăgiți de rezultatele medicinei moderne, de soluțiile pe care aceasta le oferă sau de condițiile în care aceasta este practicată…

Mai multe

DESPRE LOTUS CHINESE THERAPY

Descopera motivatia noastra!

Am creat aceasta clinica pentru a veni in sprijinul pacientilor cu solutii terapeutice alternative din medicina traditionala chineza. Deoarece exista multi pacienti care au fost si sunt dezamagiti de rezultatele medicinei moderne, de solutiile pe care aceasta le ofera sau de conditiile in care aceasta este practicata.

Mai multe

Terapii

Am strâns în clinica noastră o seamă de specialiști atât în medicina tradițională chineză, dar și în alte terapii și proceduri alternative, non-invazive, unele mai vechi, altele mai recente, care urmăresc abordarea holistică a organismului și s-au dezvoltat în completarea medicinei convenționale.

Terapii Tradiționale Chinezești

Medicina tradițională chineză include o gamă largă de practici medicinale, unde se împărtașesc concepte comune…

DESCOPERĂ

Terapii Alternative Occidentale

Acestea sunt utilizate în principal ca o abordare complementară a medicinei tradiționale chinezești…

DESCOPERĂ

Masaje Tradiționale

Terapia prin masaj se practică din cele mai vechi timpuri și poate fi aplicată general sau local, în functie de…

DESCOPERĂ

Terapii

Am strans in clina noastra o seama de specialisti atat din medicina traditionala chineza, dar si in alte terapii si proceduri alternative, non-invazive, unele mai vechi, altele mai recente, care urmaresc abordarea holistica a organismului si s-au dezvoltat in completarea medicinei conventionale.

Echipa noastră

Echipa clinicii Lotus Chinese Therapy este formată din cei mai dedicați specialiști din domeniu, care vă așteaptă să vă împărtășească tainele și beneficiile medicinei tradiționale chinezești și nu numai.

Contactează-ne

Dacă vrei să afli mai multe detalii despre serviciile pe care le oferim sau pur și simplu dorești să ne contactezi,folosește formularul de mai jos pentru a ne scrie direct.

    Ultimele noutăți

    Fii la curent cu ultimele noastre articole și interviuri din domeniu și asigură-te că vizitezi secțiunea completă de blog pentru a descoperi lucruri interesante.